FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom infra rood?
Wat onze Sportcabines uniek maakt is dat ze zijn voorzien van infrarood lampen. Deze lampen zorgen voor een nog betere bloeddoorstroming, snellere verwerking van afvalstoffen en dus een grotere vetverbranding. Een andere prettige bijkomstigheid is dat door de aangename warmte met infrarood het lichaam geen kans krijgt om melkzuur aan te maken. Je krijgt dus geen spierpijn na de oefeningen.

Doelgericht afvallen
In de Slimcab kun je doelgericht afvallen door te focussen op jouw ‘probleemgebieden’, zoals bovenbenen, buik, billen en bovenarmen. Zonder zware training maar met snel zichtbare resultaten.

Weinig tijd, effectief trainen
Sporten in de infra rood cabine is dé uitkomst voor drukbezette vrouwen die sporten en gezondheid belangrijk vinden, maar geen tijd en zin hebben om uren in de sportschool door te brengen. En die geen tijd hebben voor langdurige anticellulitis behandelingen. Dankzij de warmtecabine en een uitgekiend trainingsschema kun je snel en effectief trainen.

Wat neem je mee naar een (proef)les?
- Badhanddoek
- Bidon
- Luchtige sportkleding (liefst korte broek en shirt)

Heb je een bewegingsprobleem?
Geen probleem. Wij kunnen een volledig trainingsschema op maat voor je samenstellen waarbij we rekening houden met jouw beperking en eventueel volledig te ontzien. Omdat je de oefeningen liggend uitvoert, belast je sowieso je rug en gewrichten minimaal.

Shape & Afslankstudio Montfoort

© 2019 ShapePlaza