Onze TFM Trainers

Maak kennis met onze TFM trainers Lotte, Sandra en Babs!  
Ieder hebben zij hun eigen kracht om jou te motiveren en begeleiden naar jouw persoonlijke doel.

Lotte Veenbrink

Sporten is altijd een grote passie van Lotte geweest. Zij heeft jarenlang op hoog niveau gevoetbald (mede bij jong Oranje), maar kan door veel blessures helaas weinig sporten meer beoefenen. Het TFM trainen in de cabines is daarom ook voor haarzelf een echte uitkomst. Door haar uithoudingsvermogen, kracht en sportmentaliteit kan zij daarom klanten goed stimuleren om net even iets verder te gaan: "Een lichaam kan vaak meer dan mensen zelf denken", aldus Lotte.

 

Sandra Vermeulen

Koken, gezond eten en recepten uitwerken is één van Sandra's vele kwaliteiten. Jou daarin meenemen en motiveren kan zij als geen ander. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn jouw stok achter de deur om die extra kg's kwijt te raken en weer in shape te komen. Naast haar affiniteit voor gezonde voeding heeft Sandra net als Lotte ook altijd gevoetbald, dus aan motivatie zeker geen gebrek!

Babs Brand

Babs is altijd sporttrainster geweest bij Fit voor Vrouwen in Oudewater. Daar gaf ze les in warmtecabines. Babs sport al sinds jongs af aan graag en is al ongeveer 15 jaar bekend met deze methode van sporten. "Ik vind het leuk om mijn passie voor sporten over te brengen op anderen" zegt Babs. 

Shape & Afslankstudio Montfoort

© 2019 ShapePlaza