Onze visie

Bewegen! Dat is wat wij het aller belangrijkst vinden en zo is ShapePlaza ook ontstaan.
Een zoektocht naar een goede, maar vooral ook gezonde methode om fit te blijven, te bewegen,
maar tegelijk ook aan centimeter en kg verlies kunnen werken.

ShapePlaza staat voor je klaar!

Iedereen traint bij ons met een eigen persoonlijk doel. Voor de één is op therapeutische basis gewoon normaal kunnen bewegen al een doel op zich, terwijl de ander traint om gewicht te verliezen of iemand die al slank is traint op spierversteviging en strakker wilt worden. Dat maakt deze methode geschikt voor ieder niveau en elke leeftijd. Omdat je bij alle oefeningen eigenlijk alleen jouw eigen lichaam als gewicht gebruikt is de kans op blessures minimaal.

Het gaat om JOU! Jij bent dan ook degene die het zelf moet gaan doen. Er bestaat nu eenmaal geen wonder apparaat waar je in of aan gaat liggen en je komt er slank uit. Maar je staat er niet alleen voor! Wij zijn er om jou te helpen met advies, persoonlijke begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit en volgen we jouw voortgang op de voet. Bij elke training is er een trainer aanwezig voor begeleiding. Trots op jouw resultaat? Dan kun je je naam op onze wall of fame schrijven!

 Op jouw telefoon installeer je een app waarmee elke week jouw weegmoment wordt vastgelegd. Elke 3 weken word je opnieuw gemeten. 

Deze methode is ook perfect geschikt voor senioren, jongeren die HIT  (Hoge Intensiteit Training) Workouts willen doen of wanneer je na een zwangerschap back in shape wilt komen.

Shape & Afslankstudio Montfoort

© 2019 ShapePlaza