Onze visie

Bewegen! Dat is wat wij het aller belangrijkst vinden en zo is ShapePlaza ook ontstaan.
Een zoektocht naar een goede, maar vooral ook gezonde methode om fit te blijven, te bewegen,
maar tegelijk ook aan centimeter en kg verlies kunnen werken.

ShapePlaza staat voor je klaar!

Iedereen traint bij ons met een persoonlijk doel. De één vindt het bewegen op zich al heerlijk, terwijl de ander doelgericht gaat sporten op gewichtsverlies. Daarnaast is het sporten in de infraroodcabines erg goed voor spierversteviging en het strakker maken van het hele lichaam. De kans op blessures is hierbij minimaal, omdat je bij alle oefeningen alleen jouw eigen lichaam gebruikt. Dat maakt deze methode geschikt voor elk niveau en elke leeftijd.

Het gaat om JOU! Jij bent dan ook degene die het moet gaan doen, want het vergt werk om jouw doelen te halen. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Wij zijn er om jou te helpen met advies, persoonlijke begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit en volgen we jouw voortgang op de voet. Bij elke training is er een trainer aanwezig voor begeleiding. 

Op de telefoon installeer je een app die elke week jouw weegmoment vastlegt. Daarna word je elke 3 weken opnieuw gemeten. Trots op jouw resultaat? Dan kun je je naam op onze wall of fame schrijven!

Deze methode is dus ook perfect geschikt voor senioren, jongeren die HIT  (Hoge Intensiteit Training) Workouts willen doen of wanneer je na een zwangerschap back in shape wil komen.

Shape & Afslankstudio Montfoort

© 2019 ShapePlaza